Apartmani Sveti Đorđe se nalaze u predivnom delu grada Zrenjanina, 70km severno od Beograda u republici Srbiji. Prvi deo kompleksa se sastoji iz četiri dvokrevetna apartmana i trpezarijom za ručavanje. Svaki apartman sadrži kupatilo, TV sa kablovskom televizijom, klimu, centralno grejanje, bežični pristup internetu, telefon i mini bar. Prijatan boravak u apartmanima upotpunjuje i centralno ozvučenje. Unutar ovog dela kompleksa, nalazi se predivan vrt sa fontanom, cvećem i zelenilom, kao i brvnarom u etno stilu.

Na ovaj deo kompleksa nadovezuje se drugi deo pod nazivom Matijini konaci. Ovim delom dominira dvorište koje podseća na japanske bašte, zajedno sa letnjom terasom za ručavanje.

Smeštaj omogućava boravak 20 gostiju uz mogućnost ubacivanja dodatnih 8 ležajeva i konfiguracijom prema željama gostiju. Apartmani su u blizini centra grada i okruženi su sa nekoliko supermarketa, barova, bazena i sličnim sadržajima.

Kako biste se uverili u našu priču pozivamo Vas da sa vašim saradnicima i prijateljima, dođete u ovo lepo skriveno mesto pod krošnjama platana. Sa nestrpljenjem očekujemo vašu posetu, naše ljubazno osoblje vam stoji na raspolaganju. Možete nas kontaktiran putem kontakt forme ili izvršiti rezervaciju popunjavanjem podataka o detaljima vašeg boravka. Za sva dodatna pitanja na raspolaganju su Vam naši brojevi telefona +381 (0)23 533-960 i +381 (0)60 644-4477, kao i e-mail adresa svdjordje@yahoo.com